semester...

Hej.
vet att jag inte har skrivit på ett tag. Jag har varit bortrest och kände helt enkelt inte för att skriva under semestern. Men nu sitter jag med färg i håret och väntar på att det ska bli klart så då har jag lite tid över. 
Förra söndagen så åkte jag, mamma och barnen till våra fjällstugor i Storhogna, Vemdalen för att bara njuta och ha semester i en vecka. O vilken vecka vi haft. Vi har verkligen haft en toppenvecka. Njutit i solen, njutit i backarna där barnen har fått testa slalom några gånger. Båda var verkligen jätteduktiga. Theo var lite tveksam i början och det tog längre tid för honom att våga sig upp i liften än för majken. Hon stod ensam i liften redan andra gången hon någonsin stod på ett par skidor. Helt otroligt. 
Finns inte så mycket mer att skriva om veckan utan jag lägger upp massor bilder istället. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och ta bort färgen. 
 
Ska skriva mer men inte ikväll. Imorgon ska jag till Prima med Theo. Kommer skriva och berätta om hur allt går med det och även med skolan som jag idag hade möte med prima. Och idag hade vi utvecklingsamtal med Theo. Berättar mer om det imorgon...