Byte av vårdcentral...

Japp snart är det klart. 
ringde en ny vårdcentral idag. Fick prata med en jättegullig äldre distrikssköterska och fick då kortfattat förklara varöfr jag ska byta och vad som hänt här ute. Hon verkade i alla fall vara ganska förstående och sa att det är otroligt tråkigt när sånt här händer men att det händer oftare än vad man tror. Hon sa också att hon hoppades på att jag skulle trivas och få rätt hjälp hos dom och det hoppas jag verkligen också. Jag fick en tid den 20e. Samma datum jag har en tid här nere på vårdcentralen , men den ska jag då avboka. Mamma råkar vara ledig den fredagen så hon ska följa med mig. Känns skönt att hon kan göra det. Dels för hon vet allt som hänt och dels för att jag måste ha med mig Majken och då kan mamma gå ut med henne efter en stund. Är svårt att prata allvar med den lilla i famnen. Jag är fruktansvärt nervös inför den tiden. Jag är rädd att jag ska bli behandlad sämre mot vad jag blir nu. Men det tror jag i och för sig inte är möjligt, jag tror inte jag kan bli sämre behandlad mot vad jag blir nu. Det kan ju inte vara möjligt liksom. Det jag är mest rädd för är att jag ska bli helt utan smärtlindring . Jag hoppas det inte men jag är rädd för det. Men kanske är så eftersom dom kommer få veta hur dalarö vårdvcentral behandlat mig så kanske dom behandar mig annorlunda. Vi kommer anmäla både vårdcentralen och läkaren här nere. Alla papper är klara men vi ville ha min journal först innan vi gick vodare för att se vad läkaren har skrivit i den om mig. Det jag ser fram emot mäst att läsa är vad han skrivit i sina remisser . Bland annat remissen som enligt honom var ett misstag till beroendecenter.. jag vet att det inte var ett misstag, men till min mamma sa han att han skickat en helt annan remiss till smärtkliniken och det måste hamnat fel. Jag fick läsa remissen på beroendecentrer. Det var INTE av misstag han skickade den remissen. Jag fick läsa den på beroendecentrer. Alltså ljög han min mamma rakt uoo i ansiktet. Eller ja mig också. Även om jag aldrig trodde på honom efter det. Senspårade det bara ut hut jag blivit behandklad av dom . Ingen ska behöva lida så här. Inte på grunde av en läkare. För det är på grund av honom jag mår som jag gör. Jag mr psykist dåligt till och fron och det är ga läkaren här nere.... Det är han fsom förstör allt. Han som gör att ag gåter dagligen bara för tt han inte gör sitt jobb... Hans fel att jag mår psykist dåligt då och då när jag ska ta hand om ina barn. FÖr att ha denna märta dagligen Det finns ingen, ingen ,ingen soim mår bra av attha det så här . Att bli misstrodd om på gång igen, det tärpå psyket... Man mår dåligt nör man har int. det r inte bara att man mpr fysisjkt dplig utan det är ocjspden psykiska delen. Det är nätm den som är värst. Jg hatar att nå så här dåligt, Jag hatar att ha det sp hrör. Jag hatar att gråta gagligen pga hur jag blir behandldad av sjukvprden ska det behöva vara sp . Nej det sja det inte, Man söker hjälp,man vill ha hjälp. menman får ingen hjälp.    
 
 
 Imorgon kommer det komma ett inlöhh gelt iutan tabletter,,, Mpste junna sjriv utan dom oksp.... 
 
 
 
Blev visst ett snurrugt inlägg igen, jag fpr skriva om det inorgon jag ille bara skruva om hur otroligt rödd och nervös jag ör för att skaffa ny vc .... Jag har tabketter så kan jkarar mig ett tag men jkannast tikk den 20 e... men det fpr men lösa. Ska ner till om imorgon och hönta ut muna journaker,........ nä nu gpr det inte stt skriva mer känner jag äben om jag hade kunnat. vill inte flrvirra er läsare ännu mer. 
 
Jag äterkommer med ett inlöggner nör jag läst min journak sp får ni se.....
 
Kommer imorgon....
 
Pusss hej

Ungarna...

tänkte mig på ett försök till ett tinlägg om bara barnen. Har tagit mina sömntabletter men det borde gå ganska bra denna gngen. Hoppas jag i alla fall.. 
 
Mina älskade ungar. det är dom som får mig att ta mig upp på morognen. Bara dom. Hur mycket smärtan än tar över så måste jag gå upp med barnen. Hade jag inte haft barnen hade jag nog kegat kvar i sängen. Men nu går inte det. Så det är bara at gå upp vareje morgon och det gör jag gärna. Finns inget finasre än att vakna tillsammans med sina barn.Klart det är skönt när dom sover exrta länge och man får sov morgon. Men ändå. 
Mina ungar är ju sp att det ena vaknar vid 07 och den andra vid 09 kanske om han får. Haha. Det är lite störande dock. Men det är bara att gå upp med Mejken och sen vänta tillsm Theo vaknar. När han har dagis måste man vöcka honom och det är bland det värsta jag gör mot mina barn. Jag hatar att väcka hononm för t han blir så flrbannad då. Det förstår jag väl, vem fan vill bli vöckt. Men det brukar gå bra. 
 
Theo utvecjkads i snabb takt, han pratar mer och mer varje dag. Han springer omkring och han beröttat saker som hänt på dagis under dagen. Han är så duktig min lilla kille. Han pratar och han utveckas intelekt hela tiden. Han vet vad han vill för det mesta och kan då berötta för oss vad det är han vill ha utan att bara peka Utan han säger det prdentrligt. Vi håller just nu på att ögra hnonom blöjfri. Inte det lättatste men vi örpå  gång i alla fall Mitt mål är attt han ska vara helt fri från dom efter sommaran när dagis börjat igen. Då ska ju Majken ocksp börja. Fick papper idag om det. Min lilla tjej växer upp så snabbt. det är sorgligt tycker jag då hon antagligen r min sista. Men samtidigt så är det rikgit att se hur hon utveckas. Hon kommer bli en riktigt liten bitch tror jag. Hon r elak mot sin storebror hela tiden Det är hemslt att se och sjukt jobbigt att hålla isär. Men det funkar. ibland. 
Snart ör mina dagar slut ocg det känns inte bra alls. Jag har inget att falla tillbaka på s å får jag inte ett helgjobbe eller likanande så blir det soc. Eller snarare, vi måste kontakta soc redan nu så vi vet hur det blir innan vi hanmnar där. Så imrogon ska jag ringa till soc och hoppas att vi får hjälp därifrån i alla fall. Jag ska förklara även där hur vi blviit behandade från andra inom sjukvården så kanske dom r snälla. Men det vet man aldrig. 
 
I alla fall, det kag vill komma fram till är att båda mina barn utvecklas PRECIS så som dom ska. Det är inge fel på dom. Dom r orecis som ska vara i den här åldern och det är det många som sagt och en person som sagt att det inte alls är sp. Så vem litar man på.  Jag litar i nte  på läkare, men när det kommer till mina barn så gör jag det. I allaf alla denna äkare. FLr han kanske inte gör sitt jjobb med mig, men med barnene är han bra Där täntker inte jag säga ngit in det i alla fall.. Sen som sagt, är det betydligt fler som sagt att det inte äe något allermerande med mina barn Dagis som täffar T varje dag borde ju sett något vilket dom inte ghort, Jag har pratat ned dom
 
jaja jag vet inte hur det här inlägget blev. Inget om fibron och läkarmissarna i alla fall.. 
 
Nu ska jag sova .... nu ska Theo sova. Får se om det blir någt dagis imorgon. han behöver dagis.... När han är pigg så behövs dagis verkligen... 
 
puss hej

Kalaset och andra bilder....

 
Idag fungerade det att lägga in bilderna.... lägger också in lite andra kort jag tagit med systemkameran...=)
t oc